Weleda schoonheidsbehandelingen

In mijn praktijk werk ik met Weleda, 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Laat je lichaam en geest verwennen.
Vanzelfsprekend worden hierbij enkel 100% natuurlijke Weleda-producten gebruikt die helemaal worden afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld. Bovendien werk ik uitsluitend met mijn handen. Ik gebruik dus geen apparaten maar stimuleer het zelfherstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraking in combinatie met de unieke werking van Weleda producten.

 

Iris Skin Retreat

                                             Verkoelend & doorstromend

De irisplant gedijt zowel in zeer droge als vochtige omstandigheden dankzij haar uitstekende vochtregulerende vermogen. Deze kracht vind je ook terug in extract van iriswortel, wat helpt om de natuurlijke vochtbalans in de huid te herstellen.

Aan te raden bij:

 • Droge of vochtarme huid
 • Gecombineerde, onzuivere huid
 • Behoefte aan verkoeling en hydratatie
 • Bij een normale huid met vurigheid en roodheid

 

 

Rosa Mosqueta Skin Retreat

‚Äč                                            Vitaliserend & harmoniserend

De delicate geur van de wilde roos werkt harmoniserend, wat maakt dat deze behandeling helpt om lichaam en geest weer in balans te brengen. Bovendien helpt Rosa Mosqueta-olie om de eerste tekenen van huidveroudering te verzachten.

Aan te raden bij:

 • Bleke, doffe, droge, vermoeide en/ of belaste huid
 • Eerste tekenen van huidveroudering
 • Herstel van emotionele en lichamelijke belasting

 

 

Granaatappel Skin Retreat

                                              Activerend & stimulerend

Granaatappel is van oudsher een symbool van schoonheid. Granaatappelpitolie heeft sterk antioxidatieve eigenschappen en een intens voedende werking die het beste tot haar recht komt bij de rijpere huid.

Aan te raden bij:

 • Eerste rimpels en/of pigmentvlekken
 • Huid die begint te verslappen en behoefte heeft aan stimulatie
 • Huid die na ziekte of stress een extra energieboost kan gebruiken

 

 

Evening Primrose Skin Retreat

Revitaliserend & versterkend

De bloemen van de Evening Primrose of teunisbloem openen als het begint te schemeren. Dit gebeurt in een heel korte tijdsspanne, waaruit blijkt hoeveel dynamiek en kracht er in deze plant schuilgaat. Deze eigenschappen vind je terug in teunisbloemolie, die de huid beschermt tegen vochtverlies en de regeneratie van de huid stimuleert.

Aan te raden bij:

 • Rijpe en/of verslapte huid
 • Gevoelige huid Hormoonschommelingen tijdens de overgang
 • Een huid die intens gevoed moet worden

 

 

Amandel Skin Retreat

Koesterend & omhullend

Niet alleen heb je zelf soms een teveel aan prikkels en invloeden van buitenaf, ook je huid heeft soms behoefte aan rust. Als er één vrucht is die de grens tussen buiten en binnen doeltreffend bewaakt, dan is het wel de amandel. Deze pit, van de buitenwereld afgeschermd door een harde schil en bolster, bevat de kostbare zoete amandelolie met tal van huidverzorgende en verzachtende eigenschappen.

Aan te raden bij:

 • Gevoelige of onrustige huid
 • Roodheid, branderigheid, jeuk, schraalheid, allergieën of intoleranties
 • Emotionele gevoeligheid die zich weerspiegelt in het huidbeeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Maak een afspraak

Wimpers en wenkbrauwen

Voor een sprekende uitdrukking

Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling. Bij mijn praktijk kunt u uw wenkbrauwen op professionele wijze laten epileren. De vorm van uw wenkbrauwen past dan perfect bij uw gezicht. Ook kunnen de wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. U krijgt hierdoor moeiteloos een expressievere uitdrukking. Het verven van wimpers is ideaal wanneer u met vakantie gaat. Ook wanneer u lenzen draagt, is het laten verven van uw wimpers erg praktisch; u bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. Tenslotte kiezen ook vrouwen met heel lichte wimpers vaak voor verf. De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt als basis onder mascara gebruikt.

De mogelijkheden

Epileren

Bij het epileren worden met een pincet alle overtollige haartjes verwijderd. Het model van de wenkbrauwen wordt optimaal aangepast aan de gezichtsvorm.
 

Wimpers en wenkbrauwen verven

Voordat met de behandeling wordt begonnen, wordt een zachte crème op de gevoelige huid rond de ogen aangebracht. Daarna worden de wimpers en/of wenkbrauwen geverfd. U heeft ongeveer vier tot zes weken plezier van deze behandeling.

 

Lees meer...

Harsbehandelingen

 

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams– en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.

Voordelen van waxen

In tegenstelling tot scheren is een harsbehandeling slechts één maal in de vier à zes weken nodig.

De nieuwe haren die een aantal weken na het waxen groeien zijn ook vele malen zachter dan waneer u het scheert. Regelmatig waxen zal ook zorgen voor een verminderde haargroei.

Voor de eerste behandeling scheert u zich een week tot twee weken niet, zodat de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. De dag dat u zich laat harsen geen bodycrème gebruiken en voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à 3 dagen van te voren de huid (zachtjes) scrubben. De eerste keer kan de behandeling iets wat pijnlijk zijn, maar dit trekt zeer snel weer weg. Het resultaat is zo schoon en fris dat u dit snel weer vergeet en bovendien kalmeer ik de huid met een gel op aloë vera basis.

Na de behandeling 1 à 2 dagen geen sauna, zonnebank of zon.

De huid kan na het waxen enige tijd rood en misschien wat gevoelig zijn, dit trekt echter weer snel weg. Om ingegroeide haren te voorkomen adviseer ik u om geen strakke synthetische kleding te dragen.

Des te regelmatiger u waxt des te minder wordt de pijn en eventuele irritaties.

Lees meer...

Massage

Ontspannende massage

Toe aan een moment voor uzelf, waarin zowel uw lichaam als geest even helemaal tot rust komt? Dan is dit type massage dé uitkomst.

Door de Ontspannende Lichaamsmassage gaan diverse lichaamsfuncties beter functioneren en komt u bovendien in een staat van bewustwording en diepe ontspanning. 

De prettige ambiance, kalmerende muziek en heerlijk geurende olie maken het plaatje helemaal af en bezorgen u een aangename beleving op het gebied van welzijn en ontspanning.

De Ontspannende massage helpt lichaam en geest in balans te komen en de uitwerking is nog lang na de daadwerkelijke massage waarneembaar. 

Bindweefselmassage voor je gezicht

Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost! De behandeling zorgt namelijk door een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook is je huid door zo’n gezichtsmassage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende huidcrème op te nemen. Het resultaat: een stralend en fris gezicht!

Klikt hier voor de tarieven